Тренінгова програма для внутрішньо переміщених осіб

Громадська Спілка «Програма сприяння відродженню та інтеграції Сходу України «Донбас» 1 лютого 2016 у м. Слов’янську стартувала тренінгову програму із самозайнятості для внутрішньо переміщених осіб, яка підготовлена в рамках грантового проекту Міжнародної організації з міграції «Всебічна стабілізаційна підтримка внутрішньо переміщених осіб та постраждалого населення в Україні». Програма реалізується за підтримки Європейського Союзу.

Заступник Голови Правління Благодійної Ліги «Соціум» Заблодська Інна прийняла активну участь в цьому заході у якості тренера.

Учасники програми після дводенного навчання мають змогу отримати фахові консультації спеціалістів, що дозволить перетворити бізнес-ідеї та наміри у якісні бізнес-плани. Саме вони стануть підставою для отримання індивідуального гранту від організації-донора у розмірі 650 Євро на обладнання, необхідне для розвитку або організації власної справи.

Заступник Слов’янського міського голови Юрій Підлісний, вітаючи учасників та організаторів проекту, подякував міжнародним організаціям, що надають допомогу постраждалому населенню в Україні та відзначив важливу роль активних громадських організацій, що небайдуже ставляться до проблем мешканців Донецького регіону.

« Вересень 2017 »