Тренінг «5 кроків до бюджетних коштів»

13-15 вересня 2016 р. благодійна ліга «Соціум»  за фінансової підтримки МФВ у санаторії «Перлина» (Новопсковський р-н., Луганської області) проводить тренінг з питань роботи організацій громадського суспільства (ОГС) з місцевими бюджетами.

У програмі тренінгу: інструменти громадської участі у бюджетному процесі (громадянський бюджет, бюджетний календар, публічні слухання та консультації з громадськістю, експрес- оцінка вартості медичної послуги, громадський моніторинг закупівель та ін.), участь ОГС у підготовці та обговоренні проекту бюджетної програми, результативна оцінка бюджетних програм, методологія підготовки та проведення громадської експертизи бюджетних витрат, створення та організація діяльності опікунських рад при медичних установах.

Участь у заході можуть взяти представники ОГС та медичної спільноти. Учасники забезпечуються проживанням, харчуванням та трансфером з м. Сєверодонецька.

Для реєстрації необхідно направити запит (довільної форми) на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Реєстрація закінчується - 9 вересня 2016 р., в 12.00.

Голова БЛ «СОЦІУМ»                        Шведюк С.В.